Alkmaar Centraal


Karavaan heeft cultuurminister Ingrid van Engelshoven mogen ontvangen. Thijs Pennink, voorzitter Raad van Toezicht van Karavaan en tevens directeur Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord, onthaalde de minister samen met Karavaan-leden Ilse van Dijk en Els Schipper in De Drukkerij, waar het locatietheatergezelschap de uitverkochte drivethrough-voorstelling Brandstof presenteert.

De drie van Karavaan spraken met de Van Engelshoven over de actieve rol van het podiumkunstenfestival Karavaan in Noord-Holland Noord. Verder werd gesproken over het belang van producerende festivals en de noodzaak van het instandhouden van de keten in de podiumkunsten. Ook kwamen aan bod de verbinding die Karavaan maakt tussen stad en platteland en de rol die het inneemt bij talentontwikkeling.

Het laatste onderwerp van gesprek was de noodzaak van een aantrekkelijke culturele infrastructuur, voorafgaand aan gebiedsontwikkeling. Het bedieningsgebied van Karavaan is nu ruim 700.000 inwoners, met de toekomstige woningbouwplannen in de grote regio zal dit fors toenemen.

Natuurlijk beleefde de cultuurminister Brandstof zelf ook nog.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl