Alkmaar Centraal


Podium Victorie organiseert sinds 1 juni weer kleinschalige (zit-) concerten voor publiek en biedt daarmee een podium aan Nederlandse artiesten. Twee weken geleden was het poppodium al even op visite bij Nederpop band Van Huys Uit in het kader van de ‘Deurmatsessies’, een concept waarbij lokale artiesten een nummer naar keuze uitvoeren op hun deurmat. Vrijdagavond 26 juni betreedt de Alkmaarse band twee keer het grote podium in Victorie.

Vrienden Angelo, Raoul, Pim, Pieter en Sander vormen sinds 2011 de band Van Huys Uit. Zij hebben vanaf het begin een voorliefde voor het Nederlandstalige lied, en zijn succesvoller geworden dan ze waarschijnlijk ooit voor mogelijk hadden gehouden. Inmiddels heeft de band een grote vaste groep volgers en
dagelijkse airplay op de landelijke radio.

In 2015 is Van Huys Uit genomineerd voor een 100% NL Award in de categorie 'Doorbraak van het Jaar'. Het grote publiek zal de band vooral kennen van hun bewerking van Ed Sheeran’s 'Thinking Out Loud', die ze live hebben gespeeld  bij Radio 538. Uiteindelijk hebben ze deze single genaamd 'Dit Moet Wel Liefde Zijn' met toestemming van Ed Sheeran uitgebracht op hun eigen label. In 2016 en 2017 was de band wederom genomineerd voor een 100% NL Award.

Van Huys Uit zal op 26 juni twee maal optreden, om 19:15 en om 21:45 uur. De kaartverkoop is gestart via podiumvictorie.nl. Een ticket kost 12 euro, er is een zeer beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl