In de weekenden van 17 juli en 24 juli vindt groot onderhoud plaats aan de Huiswaarderbrug in Alkmaar. Het reguliere onderhoud bestaat deze keer uit het vervangen van het asfalt, de slijtlagen, de voegovergangen, matrixborden, en werkzaamheden aan de verlichting in de middenberm. Dit zal de rijkwaliteit voor de automobilist sterk verbeteren en houdt de brug veilig voor nu en in de toekomst.

Om de overlast voor de gebruikers van de brug zoveel mogelijk te beperken, is ervoor gekozen de werkzaamheden in twee weekenden uit te voeren: van vrijdag 17 juli 20:00 uur tot zondag 19 juli 20:00 uur en van vrijdag 24 juli 20:00 uur tot maandag 27 juli 06:00 uur.

Voor gemotoriseerd verkeer gelden omleidingsroutes die staan aangegeven op gele borden. Omrijden kan via de ring Alkmaar Oost of via de brug bij Schoorldam. Om grote verkeersdrukte te voorkomen is het belangrijk dat de aangegeven omleidingsroutes worden gevolgd. De brug blijft gedurende deze periode voor hulp- en nooddiensten en bussen wel begaanbaar.

Op stadswerk072.nl staat bij werk in uitvoering meer informatie. Inwoners die nabij de brug wonen hebben een bewonersbrief ontvangen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl