De recherche heeft maandag drie verdachten aangehouden tijdens onderzoek naar het schietincident op 14 juni in Purmerend. Een van hen is een 22-jarige man uit West-Graftdijk. De andere twee zijn een 19-jarige Purmerender en een 23-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats. Ze zitten alle drie nog vast.

Op 14 juni werd even voor 15:20 uur een 24-jarige man uit Purmerend neergeschoten op de Gouw / Tramplein in zijn woonplaats. Hij raakte zwaar gewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft meerdere getuigen gesproken, er werd een speurhond ingezet en bestudeert camerabeelden vanuit de omgeving.

Het is niet duidelijk waarom er drie verdachten zijn aangehouden. Er waren twee daders met donkere helmen gezien, die na de beschieting op een zwarte scooter vluchtten.

De politie doet nog onderzoek. Wie meer denkt te weten, wordt verzocht contact op te nemen met de Politie Zaandijk via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Het zaaknummer is 2020122043.
Pin It
Bekeken: 1558x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/