Energiezuinig rijden is al een aantal jaren een belangrijk speerpunt van gemeente Alkmaar en daarom is gekozen om de afdeling Facilitair verder over te laten schakelen naar elektrisch rijden. De gemeente heeft nu vier nieuwe Renault Zoë’s in ontvangst kunnen nemen. Er zullen er nog meer volgen.

Gemeente Alkmaar benutte de afgelopen vijf jaar al een aantal elektrische auto's. Voor uitbreiding werd een aanbestedingstraject uitgeschreven, waarin Middelbeek Lease wederom als beste kandidaat werd gekozen. Zo hebben de  auto’s, geleverd door de Alkmaarse Renault dealer Stokman, een systeem dat ritten voor iedere gebruiker apart bijhoudt en automatisch verwerkt.

De samenwerking tussen de gemeente en het leasbedrijf bestaat al jaren. "En toch is het iedere keer opnieuw spannend bij het inschrijven op een aanbesteding. Onze medewerkers doen dagelijks hun best om de relatie tussen ons bedrijf en de klant zo optimaal mogelijk te houden en dan is het mooi als je als winnaar uit de bus komt", aldus directeur Klaas Middelbeek.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl