Dinsdagmorgen is een automobilist gewond geraakt terwijl hij achterop een langzaam rijdende vrachtwagen reed op de Westdijk (N244) in Zuidschermer. De brandweer moest er aan te pas komen om hem uit zijn nog nieuwe BMW te bevrijden. De bestuurder is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De automobilist reed in de richting van De Rijp toen hij de vrachtwagen ter hoogte van Akersloot naderde. Hij had niet opgemerkt dat deze langzaam reed. De chauffeur volgde een grasmaaier, die bezig was een strook langs de weg te maaien. De neus van de auto dook onder de achterzijde van de vrachtwagen. De brandweer verwijderde het dak van BMW om de bestuurder er zo voorzichtig mogelijk uit te krijgen.

De Westdijk was tijdens de hulpverlening in beide richtingen afgesloten.
Pin It
Bekeken: 1546x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/