Alkmaar Centraal


Het Alkmaarse wijkcentrum De Oever is even een paar weken dicht vanwege de zomervakantie, maar vanaf maandag 3 augustus worden er weer diverse activiteiten gehouden. Zo wordt op donderdag 6 augustus gestart met het wekelijkse Walk & Talk en is er op 13 augustus een Sport & Spelochtend voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar.

De aftrap van Walk & Talk stond eigenlijk al in maart gepland, maar corona gooide roet in het eten. De wekelijkse wandeling  is voor iedereen die graag andere buurtbewoners wil ontmoeten en de omgeving beter wil leren kennen. Inwoners die de taal nog niet goed beheersen kunnen onderweg oefenen met medebewoners die het leuk vinden om daarbij te helpen. Deelname is gratis en de start is elke donderdag om 10:00 uur. Wel graag even aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072-5117311.

De Sport & Spelochtend op 13 augustus wordt samen met Alkmaar Sport en vrijwilligers van Jeugd Onder Leiding (JOL) georganiseerd. Kinderen van 7 tot en met 12 jaar kunnen lekker bewegen en spelletjes doen van 09:30 tot 11:00 uur of van 11:30 tot 13:00 uur. Deelname is gratis, aanmelden is nodig en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld de naam van het kind, zijn of haar leeftijd en een telefoonnummer voor contact.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl