Alkmaar Centraal


De afgelopen tijd is de Prachtstadclub van Alkmaar Marketing verder uitgebreid. En niet met de minste leden: de voltallige culturele sector van Alkmaar heeft zich als PrachtVriend aangesloten en is daarmee het nieuwste lid van de netwerkclub. Met een fotomoment op het Canadaplein is het partnerschap afgelopen week officieel beklonken.

Onder de leden van de culturele sector – die zich hebben verenigd onder de noemer ‘Uit in Alkmaar’ vallen Stedelijk Museum Alkmaar, Artiance, Bibliotheek Kennemerwaard, Kunstuitleen Alkmaar, het Regionaal Archief, TAQA Theater De Vest, Podium Victorie, Filmhuis Alkmaar en Karavaan.

Ger Welbers, directeur van Alkmaar Marketing, is uiterst content met de samenwerking. "Een rijk cultureel aanbod maakt Alkmaar aantrekkelijk voor bewoners en bezoekers. De musea, theaters en andere creatieve instellingen zijn een belangrijk uithangbord voor onze stad en van groot maatschappelijk en economisch belang. Met deze samenwerking kunnen we gezamenlijk verder bouwen aan het culturele imago van de stad."

Patrick van Mil, directeur van Stedelijk Museum Alkmaar, vult aan: "Cultuur is de zuurstof voor de stad en de brandstof voor een creatieve economie. Een bloeiend kunstleven draagt bij aan de uitstraling van de stad naar bewoners, bezoekers en bedrijven. Cultuur máákt Alkmaar Prachtstad." (foto: Richard van der Veen)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl