Tot en met 31 juli organiseert Love Not Waste samen met Stadswerk072 de 'Street Clean Bingo'. Dit is een zomerse wedstrijd waarbij Alkmaarders in een uur tijd zoveel mogelijk zwerfvuil verzamelen en een leuke actiefoto maken om in te zenden als bewijs. Winnaars krijgen een feestelijke taart met de afbeelding erop.

Het is zomervakantie en de hoeveelheid zwerfvuil neemt weer toe in Alkmaar. Daarbij komt dat Alkmaarders tijdens de coronatijd het gezellig samenkomen in parken en op groenstroken hebben herontdekt. Achteraf wordt dikwijls niet opgeruimd, maar het kan ook dat vogels afval uit volle vuilnisbakken plukken. De reinigingsdienst doet zijn best, maar hulp van inwoners is zeer welkom.

De Street Clean Bingo is bedoeld om Alkmaarders te prikkelen een steentje bij te dragen. Niet alleen in de eigen stad, maar bijvoorbeeld ook op vakantie op de camping. Het spel kan alleen worden gespeeld, maar ook met anderen samen.

Via facebook.com/lovenotwaste is een Street Clean Bingo-kaart te downloaden om binnen 60 minuten tijd zo goed mogelijk af te vinken. De daarbij gemaakte actiefoto moeten op de Facebookpagina geplaatst worden om kans te maken op een lekkere taart, met daarop de ingezonden afbeelding. Meer info op lovenotwaste.com.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl