Vanwege de duinbrand afgelopen nacht is de politie Duinstreek hard op zoek naar een groep jongeren in de leeftijd van zestien tot negentien jaar. Deze jongeren wordt gevraagd zich te melden. "Zij kunnen getuige zijn of iets met de brand te maken hebben", aldus een politiewoordvoerder tegen mediapartner NH Nieuws.

De duinbrand bij Bergen aan Zee werd vermoedelijk veroorzaakt door een kampvuur. Er is een halve hectare verbrand. Open vuur is ten strengste verboden in de duinen. Door de droogte is het risico dat vuur overslaat extra groot.

De brand werd vannacht gemeld rond 23.00 uur en omdat het in een bebost gebied woedde, gingen er meerdere brandweereenheden op af. Het afgelegen stuk heide waar de brand woedde, is alleen per voet te bereiken. Fotograaf Hans Brouwers uit Bergen was als een van de eersten ter plaatse en zag dat er een kampvuur was gemaakt: "Er lagen ook blikjes bier en wietzakjes."
Pin It
Bekeken: 2094x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/