Alkmaar Centraal


In Podium Victorie wordt sinds 1998, toen nog onder de naam Atlantis, maandelijks de langstlopende popquiz van Nederland georganiseerd. Afgelopen maanden gebeurde dat via een succesvolle livestream, maar vanaf donderdag 30 juli kunnen popquizzers weer in tweetallen aanschuiven aan een van de tafeltjes in de grote zaal. Vanwege corona wordt gespeeld met duo's.

Sinds de Atlantis-tijd komen muziekliefhebbers maandelijks op de donderdagavond bijeen om zich te buigen over geluids- en beeldfragmenten uit verschillende muziekgenres, onherkenbaar gemaakte platenhoezen en jeugdfoto's van popsterren. Naast een gezellige avond uit, maken bezoekers ook nog eens kans op mooie prijzen.

Organisator Roald Kuijs is sinds 2000 vaste bezoeker van de quiz. De afgelopen twaalf jaar zorgt hij er zelf voor dat er elke maand een verse editie op de planken staat. Met wisselende presentatieteams en verschillende themarondes is elke quiz weer anders. Donderdag zal team Pop in de Kop de presentatie op zich nemen. Voor de terugkeer van de quiz in Victorie hebben ze een speciale zomereditie gemaakt.

De grote zaal van Victorie is sfeervol ingericht met tafeltjes voor twee, conform alle richtlijnen van het RIVM. Om 20:00 uur gaat de zaal open en kan onder het genot van een hapje en drankje genoten worden van de avondvullende quiz, die om 20:30 uur begint. Bezoekers kunnen voor 5 euro per persoon deelnemen. Tickets zijn te bestellen via podiumvictorie.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl