Alkmaar Centraal


Op 17 augustus start voor inwoners uit de regio Alkmaar met een Wajong- of bijstandsuitkering weer het gratis project 'SportWerkt!'. Zes weken lang bereiden ze zich voor op een nieuwe stap richting werk en lichamelijke en geestelijke fitheid. Via sportclinics en workshops op het gebied van presenteren, voeding, solliciteren en geldzaken leren ze hoe ze gezonder en actiever kunnen leven.

Bij SportWerkt! wordt er twee dagdelen in de week gesport en in ÊÊn dagdeel doen deelnemers in workshops kennis op om hun leefstijl te verbeteren. Doel is niet dat ze topsporters worden, maar dat ze hun lichamelijke en geestelijke fitheid verbeteren en hun zelfvertrouwen opkrikken. Daarnaast wordt er gewerkt aan solliciteren en presenteren, voeding en gezond koken, lifestyle, budgetcoaching en meer. De persoonlijke doelen worden samen met de coaches bijgehouden. In vorige jaren had 85 procent na afronding stappen gemaakt naar werk, werkervaring, een stageplek of een nieuwe opleiding.

Voor wie ouder is dan 18 jaar, een Wajong- of bijstandsuitkering heeft en een betere leefstijl nastreeft kan SportWerkt! misschien iets betekenen. Er zijn nog plekken vrij en meedoen is gratis. Wie meer informatie wil of zich wil aanmelden kan terecht bij Rik Wijnker of Laura de Harder van MEE & de Wering via 088-0075000 of via de website van SportWerkt!

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl