Bibliotheek Kennemerwaard gaat weer starten met BiebStart, het voorlezen aan kinderen tussen 0 en 4 jaar. Door de coronacrisis was BiebStart een paar maanden alleen online te zien en horen, maar nu mag het voorlezen weer live in de bibliotheken. Er wordt woensdag 5 augustus gestart in de bibliotheken in Alkmaar De Mare, Castricum en Heerhugowaard, en donderdag 6 augustus in Alkmaar Centrum. Biebstart begint overal telkens om 10:00 uur.

Tijdens de BiebStart-ochtenden worden voor (groot)ouders onderdelen van de collectie voor kinderen van 0 tot 4 jaar uitgelicht. Soms worden gastsprekers uitgenodigd of wordt een bepaald thema behandeld. Natuurlijk is er ook volop de gelegenheid om met elkaar in gesprek te komen.

Op facebook.com/BiebStart staan ook nog leuke weetjes. (Groot)ouders kunnen samen met hun (klein)kinderen bezig zijn met boekjes, verhaaltjes en liedjes. Dat is leuk, en bovendien stimuleert het de taalontwikkeling, aldus de bieb.

De toegang is gratis, maar aanmelden is in verband met de RIVM-maatregelen noodzakelijk.ย Dat kan via de agenda op bibliotheekkennemerwaard.nl. Tijdelijk kan er maar รฉรฉn persoon per kind mee en worden geen consumpties aangeboden.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl