Gemeente Alkmaar heeft een potje van 947.160 euro voor inwoners die hun woning willen verduurzamen. Eigenaren krijgen deze week een waardebon van 70 euro thuisgestuurd om bij één lokale ondernemer te besteden aan producten als led-verlichting, radiatorfolie en tochtstrips. Zo besparen woningeigenaren energie en geld, en de uitgekozen ondernemer krijgen een steuntje in de rug.

Voor artikelen gekocht tussen 1 januari 2020 en 31 maart 2021 kan tot 70 euro teruggestort worden door op winstuitjewoning.nl/alkmaar de persoonlijke code van de waardebon in te voeren en het aankoopbewijs in te dienen. De actie stopt eerder als de pot leeg is. Mogelijk komt de subsidie ook beschikbaar voor huurders. "De subsidie is een initiatief vanuit het Rijk en zij onderzoeken nu of de subsidie ook mogelijk is voor huurders."

De gemeente Alkmaar werkt voor de actie nauw samen met Winst uit je woning. In de begeleidende brief en op de bovengenoemde website is informatie te vinden over artikelen en de actievoorwaarden. De actie is mede mogelijk gemaakt met financiële steun van het ministerie van binnenlandse zaken en de provincie Noord-Holland.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl