Donderdagavond is de politie groots uitgerukt naar de Normandiëstraat in Alkmaar. Een alerte getuige had een man gezien met een tas waar naast bierblikjes mogelijk ook een vuurwapen in zou zitten. De politie nam het zekere voor het onzekere en kwam met vele agenten met kogelwerende vesten ter plaatse.

Ook werd een burgernet bericht verspreid om de man te vinden. "Normandiëstraat. Verdachte situatie. Gezocht: man, blank, plm 25 jaar, grijze joggingbroek, grijs shirt, zonder jas. NIET BENADEREN", zo meldde het bericht. Na een korte zoektocht trof de politie de man aan, maar hij bleek geen vuurwapen bij zich te hebben aldus de woordvoerder van de politie. Hij mocht zijn weg weer snel vervolgen.

De politie heeft nog enkele getuigen gehoord en een plastic tas en blikje in bewaring genomen voor mogelijk onderzoek. De kans dat dit onderzoek er ook komt is klein, gezien het bovenstaande.
Pin It
Bekeken: 2044x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/