De reddingsbrigade van Egmond aan Zee is op zoek naar nieuwe lifeguards en organiseert daarom donderdag 24 september een proefles voor waterratten geboren in het jaar 2012 of eerder. De proefles begint om 18:45 uur en vindt plaats in het Alkmaarse zwembad De Hout. Er wordt voor vervoer vanuit Egmond aan Zee en Egmond aan den Hoef gezorgd. Aanmelden kan via reddingsbrigade.info/gratis-proefles.

De reddingsbrigade van Egmond aan Zee is een van vier Nederlandse brigades die de opleidingslijn Jonge Redders aanbiedt. Tijdens diverse aansluitende cursussen leren kinderen op een uitdagende en speelse manier hoe zij zichzelf en anderen kunnen redden, hoe zij met de risico’s van water kunnen omgaan en hoe te werk te gaan met een rescueboard, rescuetube en werpzak. Voor Goud+ , het hoogste diploma, zit een EHBO en theorie over waterveiligheid in het lespakket.

Naast Jonge Redders zijn er nog diverse lifeguard opleidingen in zwembad De Hout en bij de reddingsbrigade zelf. (foto: Twitter @RB_Egmond)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl