Alkmaar Centraal


Zaterdag 15 augustus organiseert Alkmaar Sport een sportieve dag in het Outdoorpark Alkmaar, ter afsluiting van de zomervakantie. Normaal gesproken opent het Outdoorpark in maart, maar vanwege het coronavirus kon dat dit jaar niet doorgaan. Tom Leering, locatieverantwoordelijke van het Outdoorpark: "We vonden dat we toch iets moesten doen om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben. Daarom kwamen we op het idee om een dag te organiseren ter afsluiting van de zomervakantie."

Op de sportieve dag staat het Obstacle Run parcours centraal. Er is veel ruimte op het park met allerlei hindernissen. Deelnemers klimmen en klauteren over de vaste obstakels boven het water en op het land. Wie geen zin heeft om nat of vies te worden kan een droge route volgen.ย  Er is ook een aparte stormbaan en een boogschietbaan op het park, en voor de kinderen staat er een springkussen.

Iedereen die kennis wil maken met het park, is op 15 augustus van 10:00 tot 13:00 uur welkom. De entree tot het outdoorpark aan de Hertog Aalbrechtweg bedraagt 2 euro. Daarnaast kunnen bezoekers van de zomerafsluiting voor maar 2,65 euro zwemmen in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart.

In verband met het coronavirus zijn geรฏnteresseerden verplicht om vooraf in te schrijven via outdoorparkalkmaar.nl/zomerafsluiting2020.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl