Alkmaar Centraal


Alkmaar Sport en gewichtsconsulenten Bianca Holvast en Joselien Eigenraam starten maandag 7 september een nieuwe serie van het beweeg- en afslankprogramma ‘Big Aqua – Een betere versie van jezelf’. Dit 12-weekse programma reikt mensen met overgewicht handvatten aan en begeleidt deelnemers naar een energiek en vitaal leven. Woensdag 26 augustus vindt een informatiebijeenkomst plaats in Sportcomplex Hoornse Vaart.

Bij mensen met overgewicht kan de fysieke en mentale gezondheid het functioneren belemmeren. De dagelijkse dingen kunnen hierdoor vermoeiend worden. Big Aqua helpt mensen naar een betere versie van zichzelf. In het programma - geschikt voor dames en heren - staan zwemmen, verantwoorde voeding en plezier centraal. Big Aqua duurt 12 weken en bestaat uit workshops, individuele begeleiding en interactieve groepsbijeenkomsten. Het programma biedt handvatten die een leven lang gebruikt kunnen worden voor een vitaal leven.

Tijdens Big Aqua staat blessurevrij bewegen centraal. Doordat de deelnemers bewegen in water, is de belasting op gewrichten en spieren minimaal en de intensiteit het hoogst. Deze voordelen zijn ideaal voor beginnende en herstellende sporters. Hoornse Vaart biedt een gevarieerd programma aan zodat de deelname leuk en uitdagend blijft. Er is een ruime keuze in tijdstippen, activiteiten en intensiteit. Ervaring leert dat deelnemers in 12 weken zo’n 8 tot 15 kg lichaamsgewicht verliezen. En daar blijft het niet bij. Deelnemers rapporteren dat zij beter scoren op andere gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk en cholesterol, en hebben geleerd hun leefstijl structureel aan te pakken.

De kosten zijn afhankelijk van de vergoeding van de zorgverzekeraar. Wie interesse heeft is woensdag 26 augustus van 19:00 tot 20:00 uur welkom op de informatiebijeenkomst. Aanmelden kan bij de receptie van zwembad Hoornse Vaart, via 06-28594007 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook via 06-47660207 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk ook op hoornsevaart.nl/BigAqua.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl