Alkmaar Centraal


Aan het begin van de zomervakantie introduceerde Alkmaar Sport voor het Outdoorpark de ‘Family Picnic’. Een gezellig en luxe uitje voor de hele familie, met een goedgevulde picknickmand aan een gereserveerde picknicktafel, waarbij iedereen twee uur het obstakelpark kan verkennen. Er is ook een 'luxe' mand met alcoholische versnaperingen. De arrangementen lopen tot en met zondag 16 augustus.

Outdoorpark Alkmaar is een groot en overzichtelijk, groen park wat verscholen ligt tussen de bomen achter zwembad Hoornse Vaart. Op het park staan heel veel vaste obstakels, bekend van mud- en obstacle runs. Daar omheen zijn allerlei teamspellen uitgezet. Tijdens het picknicken mag iedereen op eigen initiatief het park verkennen. Wie niet zo avontuurlijk is ingesteld kan genieten van het uitzicht over het park.

Het familie-arrangement kost 37,50 euro voor twee volwassenen en twee kinderen, en met alcohol (voor de volwassenen natuurlijk) 39,95 euro. Extra kinderen kunnen voor 8,50 euro meegenieten. Reserveren kan tot een dag van tevoren voor het tijdsvak van 13:30 tot 15:30 en van 15:30 tot 17:30 uur. Meer op outdoorparkalkmaar.nl/picnic.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl