De politie heeft zondagmiddag een aantal dode kippen gevonden in de kelderbox van woon- en zorgcentrum De Kooimeer aan de Albertina Agnesstraat in Alkmaar. Bovendien vonden agenten een aantal konijnen. De dierenambulance is ingeschakeld om zowel de dode als nog levende dieren te verwijderen.

Volgens een bewoner, die graag anoniem wil blijven, wist het zorgcentrum al enige maanden dat er kippen in de kelderbox werden gehouden. Op het moment zou de eigenaar op vakantie zijn. Mogelijk is dat waarom de dieren zijn overleden. De politie kwam in actie naar aanleiding van een melding over de dieren in de kelderbox.

Vele bewoners van De Kooimeer zouden al enige tijd hinder van de betreffende persoon hebben. Er zou ook al meermalen aangifte van incidenten tegen de man zijn gedaan. De politie kon hier niet op ingaan.

De levende dieren worden onderzocht en verzorgd. Daarna zal voor hen een nieuw onderkomen worden gezocht. De politie doet nog verder onderzoek.

 

 
Pin It
Bekeken: 1490x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/