Maandag startte de kaartverkoop voor de Showman’s Fair Alkmaar 1.5, die van vrijdag 4 tot en met zondag 6 september wordt gehouden in de Alkmaarderhout. Lokale culturele instellingen laten tussen het groen zien wat ze in huis hebben wat betreft theater, muziek, dans, film, cabaret en andere acts. Er zijn koffie-, lunch-, diner- en late night arrangementen en er is ook de Kindertafel. Voor de ingang is een cultuurmarkt.

Elke arrangement bestaat uit diverse acts, met daarbij eten en drinken, behalve de 'Kindertafel', al zijn zitten er wel koekjes bij de limonade of thee. Bezoekers zitten aan lange tafels tussen een aantal open circustenten en laten zich met koptelefoon op meevoeren door de wereld van Showman’s Fair, terwijl er om hen een van alles gebeurt. Een verrassende reis met bijzondere acts, voorproefjes van het komende culturele seizoen in Alkmaar en meer.

Filmhuis Alkmaar, Bibliotheek Kennemerwaard en Stedelijk museum geven een vrolijke en creatieve invulling aan de kindermiddag. De energieke band Collectief Explosief zorgt voor een knallende afsluiter.

Voor wie die benieuwd is naar het komende Alkmaarse cultuurseizoen is er vóór de ingang van het festivalterrein een vrij toegankelijke ‘cultuurmarkt’, met daarop present onder andere De Vest, Victorie, Artiance, Stedelijk Museum Alkmaar en Kunstuitleen Alkmaar. Ook hier zijn theatrale acts te beleven, maar ook ijs én verse ambachtelijke koffie.

Tickets moeten vooraf worden gekocht en kosten tussen de 12,50 en 35 euro, afhankelijk van het arrangement. Meer info op showmansfair.nl/alkmaar. (foto: Hans Boddeke)
Pin It
Bekeken: 1489x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/