In de nacht van dinsdag op woensdag heeft de Alkmaarse politie, dankzij een getuige die foto's maakte, een 25-jarige inbreker uit Uitgeest aan kunnen houden. Donderdag is de jonge held in het zonnetje gezet door de politie. "Door het snelle optreden van deze getuige kon de verdachte snel worden aangehouden", eert wijkagent Bart Pruiksma hem op Twitter.

Rond 20:50 uur belde de jonge getuige de politie over een inbraak aan de Hornwaard. De dader was bij aankomst gevlogen, maar de jongen had foto's van hem gemaakt en daarmee wist de politie de identiteit te achterhalen. Ongeveer 01:00 uur is de verdachte alsnog aangehouden. Hij werd vastgezet, ook omdat hij mogelijk andere inbraken of insluipingen op zijn geweten heeft. (foto: Twitter @Pol_HuiswVroonm)
Pin It
Bekeken: 1514x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/