Donderdagavond heeft een poging tot beroving plaatsgevonden op de Europaboulevard in Alkmaar.  Rond 22:25 uur stond een 38-jarige inwoner nabij de Specsavers toen een man hem benaderde en zijn spullen van waarde opeiste. Het slachtoffer weigerde mee te werken, waarop de man vertrok en even later terug kwam met een wapen. Ook met bedreiging kreeg de overvaller geen medewerking, waarop hij opgaf verdween in de richting van Albert Heijn.

De overvaller is een blanke man van rond 20 jaar en zo'n 1,70m lang, met een normaal postuur. Hij heeft een dikke bos haar, links een oorbel en droeg een donkere driekwart broek en een licht shirt met lange mouwen. Om 22:48 uur verstuurde de politie een Burgernet-bericht met het signalement en de waarschuwing om de verdachte niet zelf te benaderen. Om 00:49 uur werd de Burgernet-actie gesloten zonder mededeling dat een verdachte is aangehouden.

Wie meer over de overval denkt te weten, wordt verzocht 0900-8844 te bellen. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 1608x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/