Alkmaar Sport organiseert maandag 31 augustus een sportkenniscafé voor verenigingsbestuurders, sporttrainers en geïnteresseerde sporters. Deze keer geen fysieke bijeenkomst, maar een digitale. Het centrale thema is ‘omdenken’, oftewel het met een andere blik kijken naar problemen en uitdagingen binnen de sportvereniging. Van de deelnemers wordt een actieve houding met eigen input verwacht. Deelname is gratis.

Twee of drie vraagstukken zullen aan bod komen. Wie een mooie casus heeft kan deze aandragen. Verenigingsadviseur Sanne Wunderink van Alkmaar Sport: "We gaan de problemen bekijken vanuit perspectieven waar je zelf niet zomaar aan denkt. Ga in de schoenen van een ander staan, hoe zou diegene jouw vrijwilligersprobleem oplossen? En welke ideeën krijg je als je een onbeperkte zak geld toegeschoven krijgt? We gaan digitaal in groepjes aan de slag en delen de resultaten natuurlijk met elkaar. Je zult zien dat er ideeën ontstaan die je van te voren nooit had kunnen bedenken". Start2Create, gespecialiseerd in het trainen van organisaties in ‘anders denken’, draagt een steentje bij.

De digitale sessie start om 19:30 uur en duurt tot zo'n 21:30 uur. Aanmelden en eventueel een onderwerp aandragen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer op alkmaarsport.nl en de Facebookpagina van de webinar. (foto: Pexels / Judit Peter)
Pin It
Bekeken: 1576x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/