Alkmaar Centraal


Sport-Z start woensdag 26 augustus met een nieuw seizoen van SportMIXX, een divers sportprogramma voor Alkmaarse jeugd van 12 tot en met 16 jaar, die moeite heeft met aansluiting bij het reguliere sportaanbod. Onder begeleiding van een trainer met een pedagogische achtergrond, volgen de deelnemers tien sportlessen in twintig weken. In blokken worden meerdere sporten op diverse locaties beoefend.

“Bij Sport-Z organiseren wij sportactiviteiten voor iedereen die op één of andere manier bij het reguliere sportaanbod buiten de boot dreigt te vallen", legt coördinator Thomas Botman uit. "De doelgroep heeft soms behoefte aan meer persoonlijke aandacht voor, tijdens en na de les en dat kunnen we bij onze activiteiten bieden. Naast dat we samen op ‘ontdekkingstocht’ langs de sporten gaan, stimuleren we ook de sociale interactie tussen de jongeren in de groep. De jongeren gaan daarom met veel plezier naar de sportlessen."

Er zijn nog enkele plekken vrij. SportMIXX is telkens op woensdagen van 17:45 tot 18:45 uur en en trekt langs meerdere sportlocaties. De eerste keer is een introductieles. Deelname kost 45 euro voor de tien lessen. Betalen met AlkmaarPas tegoed is mogelijk. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op sport-z.org/sportmixx. Vragen en meer informatie: Thomas Botman, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-42234439.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl