Alkmaar Centraal


Op 4, 5 en 6 september strijkt de Showman’s Fair neer in de Alkmaarderhout. Het wordt een verrassend festivalavontuur met rijkgevulde arrangementen, om er lekker bij te eten en te drinken. Zondagmiddag zou er bij de Grote Kerk parade gemaakt worden, maar de gemeente verwees het voorproefje helaas naar de Hout. Teleurstellend voor de artiesten, maar ze maakten er het beste van, tot genoegen van de aanwezige toeschouwers.

Terts Brinkhoff, oprichter van theaterfestival De Parade, verzorgde een uniek concert op de ‘Vliegende Vleugel’ en kunstenaar Peter Zegveld vertoonde voor het eerst zijn gigantische toeter. De toeter waarmee het de bedoeling was om bezoekers van de binnenstad bij elkaar te ‘toeteren’ voor de kaartverkoop van de eigenlijke Showman's Fair. Dat plan viel dus een beetje in duigen, maar het festival zal ongetwijfeld evengoed een groot en smakelijk succes worden.

Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp ging een kijkje nemen in De Hout. Zijn fotoreportage is te zien op onze Facebookpagina.

Voor meer over het openluchtfestival over twee weken, ga naar showmansfair.nl/alkmaar/ en facebook.com/showmansfairalkmaar.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl