Dinsdagavond omstreeks 21:00 uur ontstond op J. Duikerweg in Heerhugowaard een gevaarlijke situatie doordat een bouwsteiger door de harde wind instabiel raakte. De hulpdiensten kwamen ter plaatse om de omgeving af te zetten. Een uur later begaf de steiger het en stortte in. Dankzij de afzetting raakte niemand gewond.

In een groot deel van de provincie komen woensdagochtend windstoten voor van 75 tot 90 kilometer per uur. Langs de kust worden windstoten gemeten tot 100 km/u. De eerste zomerstorm was volgens de NOS om 21:00 uur een feit toen langs de kust bij IJmuiden windkracht 9 werd gemeten. Voor de hele provincie Noord-Holland geldt code geel van het KNMI. Daarmee waarschuwen de meteorologen om alert te zijn op gevaarlijk weer. De waarschuwing geldt naar verwachting tot woensdagmiddag 16.00 uur.
Pin It
Bekeken: 2178x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/