Alkmaar Centraal


Theater De Vest presenteert haar programma voor de eerste helft van het nieuwe seizoen. Alle voorstellingen in de Grote én Kleine Zaal worden gepresenteerd volgens de RIVM-richtlijnen. Op het programma staan producties in diverse genres van onder meer The Ashton Brothers, De Verleiders en Scapino Ballet Rotterdam. Er is toneel van onder andere Het Nationale Theater, Theater Utrecht en Toneelschuur Producties en cabaretliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij shows van onder andere Daniël Arends, Veldhuis en Kemper en Kasper van Kooten. Voor de hele familie staan mooie sprookjes als Belle en het Beest op de agenda.

Van 1 tot en met 4 oktober presenteren de Ashton Brothers in kleine setting hun ‘Medicine Show’; een speciale coronaproof show vol muziek en acrobatiek. De Verleiders staan op 23 oktober in de Grote Zaal met hun speciale toneelvoorstelling ‘Pandepaniek’, actueler dan ooit. Op zondag 1 november is de uitbundige Toneelmakerij-hit ‘De Tantes’ (7+) te zien. Scapino Ballet Rotterdam brengt op 26 november de prachtige vaudeville-dansvoorstelling ‘The Great Bean’ vol acrobaten en goochelacts. En op 22 december wordt het theater in kerstsfeer gebracht tijdens de sprookjesachtige balletvoorstelling ‘Masterpieces’, met een selectie van scènes uit De  Notenkraker en het Zwanenmeer.

Ook cabaret staat op de agenda. Diederik van Vleuten komt op 22 oktober met ‘De Aanbidding Der Wijzen’, een bijzondere voorstelling over Leonardo da Vinci. Er zijn ‘Oudejaars’- voorstellingen van onder andere Jan Beuving en Patrick Nederkoorn en Guido Weijers en ex-NUHR leden Peter Heerschop en Viggo Waas brengen samen de cabaretshow ‘Er gaat nog iets heel moois gebeuren’. Sanne Wallis de Vries presenteert op 1 december haar nieuwe en interactieve soloprogramma 'HEEL’.

Ook toneel ontbreekt niet in het nieuwe aanbod van het Alkmaarse theater. Zaterdag 19 september komt Theater Utrecht langs met de muzikale en humoristische voorstelling ‘Immens – Nietzsche is waar’. Op 28 oktober spelen Porgy Franssen en Maartje van de Westering de hoofdrollen in de bloedstollende theaterbewerking van Peachez.

Op taqatheaterdevest.nl is te zien voor welke voorstellingen nu al kaarten kunnen worden geboekt. Er gaan ook nog steeds nieuwe voorstellingen in de verkoop. Deze worden bekend gemaakt via de digitale nieuwsbrief van het theater, waarop men zich gratis kan abonneren. (foto: Floris Heuer)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl