Sinds 18 augustus werkt ProRail aan de kwetsbare overkapping van perron 2 en 3 van Station Alkmaar. Met het oog op de storm werden de perrons woensdagochtend gesloten, al moesten daarvoor wel meerdere treinen worden geschrapt. Het plan was om de perrons om 10:00 uur weer vrij te geven, maar omdat de storm aanhoudt is die tijd aangepast naar 16:30 uur.

De perronkap was al verstevigd met spanbanden, maar het bovenleidingsportaal liep mogelijk nog gevaar omdat het dakbeschot los kon raken tijdens zware storm. De bedoeling was om de dakbedekking op twee plekken te verwijderen, maar het werk stond nou net gepland in de nacht van dinsdag op woensdag. Uiteindelijk is besloten om, ondanks de storm, door te zetten. De verwijdering van de stukken dakbeschot is goed verlopen.
Pin It
Bekeken: 1421x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/