Noordwest Ziekenhuisgroep heeft op de afdeling oncologie enige tijd een fietslabyrint op proef gehad. Voor oncologische patiënten is het belangrijk dat zij goed bewegen. Dit beperkt mogelijke complicaties en de ligduur. Bovendien was het fietslabyrint populair. Noordwest wil nu zelf zo'n virtuele fietstour aanschaffen voor de locaties Alkmaar en Den Helder, en is met de Vrienden van Noordwest een inzamelingsactie gestart.

Met een fietslabyrint kunnen patiënten virtuele fietstochten maken door steden en natuurgebieden in binnen- en buitenland. Zo komen ze op een leuke manier sneller in beweging. "Het labyrint heeft bij ons al een aantal weken op proef gestaan. Er is toen veel gebruik van gemaakt", vertelt unithoofd verpleegafdeling oncologie Sanne Visser. "Nu het apparaat er niet meer staat, missen patiënten het fietsen en vragen ze er specifiek naar. Ik hoop dan ook dat we een eigen fietslabyrint voor onze patiënten kunnen realiseren".

Een fietslabyrint kost veel geld. De afdeling startte daarom samen met de Vrienden van Noordwest een inzamelingsactie. Noordwest hoopt dat veel mensen mee willen doen. Dat kan via vriendenvannoordwest.nl, of door het organiseren van een eigen actie. Aanmelden hiervoor kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Vrienden van Noordwest zetten zich in om het verblijf van patiënten de ziekenhuisgroep aangenamer te maken en het herstel te  bevorderen. Zij realiseren wensprojecten die niet uit het standaard ziekenhuisbudget kunnen worden betaald. Zo verandert de manier waarop patiënten hun bezoek en verblijf ervaren. En wordt een bijdrage geleverd aan zorginnovaties.
Pin It
Bekeken: 2442x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/