Goed nieuws voor de kleine kinderen en de jeugd van De Rijp: de kermis gaat dit jaar door. Na goed overleg met de exploitanten is besloten om de kermis, die van 17 tot en met 20 september op de kalender staat, te verplaatsen naar het terrein aan De Meelzak.

Naast de mogelijkheid om voldoende ruimte te creëren, is een voordeel voor de handhandhaving dat de café's net even verder weg zijn. Wel zal de kermis elke avond om 21:00 uur sluiten en staan er hekken omheen om het aantal bezoekers te kunnen reguleren.

Wethouder Konijn: "Fijn dat de kinderen van De Rijp in deze bijzondere tijd toch hun jaarlijkse kermis kunnen bezoeken. De locatie is goed bekend en te voet bereikbaar. Zo houdt de kermis toch zijn dorpse karakter. Het weer hebben we niet in de hand, maar verder staan alle seinen op groen voor een leuke en veilige kermis."
Pin It
Bekeken: 1454x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/