Net als elke eerste maandag van de maand klinkt ook op 7 september om 12:00 uur in heel Nederland het luchtalarm. Tijdens dat luchtalarm organiseert Extinction Rebellion op meerdere plekken in het land gelijktijdig een "die-in" om de aandacht te vestigen op de klimaat- en ecologische crisis waarin de wereld zich bevindt.

Ook op het Waagplein in Alkmaar zal een demonstratie plaatsvinden. Tijdens het luchtalarm laten de leden van de klimaatbeweging en iedereen die mee wil doen zich voor dood neervallen. Dit om duidelijk te maken dat volgens Extinction Rebellion altijd een alarm zou moeten klinken voor het klimaat.

De actie zal verlopen met inachtneming van de geldende coronamaatregelen. September is door Extinction Rebellion uitgeroepen tot actiemaand. (foto: Catharina Gerritsen)
Pin It
Bekeken: 1262x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/