Woensdag 2 september heeft wethouder Paul Verbruggen van de gemeente Alkmaar symbolisch een start gemaakt met de sloop van het ‘Kwakelhuis’. De wethouder nam plaats in de sloopkraan en heeft de eerste ‘hap’ uit het gebouw genomen om zo het startsein te geven voor de bouw van Dockside op Overstad in Alkmaar.

Dockside bestaat uit 140 woningen verdeeld over drie bouwdelen. Onder het gebouw zit een dubbellaagse parkeergarage met een gezamenlijke binnentuin. Het gebouw kenmerkt zich door verschillende hoogtes, variërend van zes tot elf verdiepingen. De architectuur is modern met veel raampartijen, metselwerk banden en aluminium zetwerk. Op enkele woningen na is alles verkocht.

Het project Dockside is een ontwikkeling van Reales en is ontworpen door Leeuwenkamp architecten uit Alkmaar. Het wordt gebouwd door Vink Bouw uit Nieuwkoop en Smits Bouwbedrijf uit Beverwijk.
Pin It
Bekeken: 1496x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/