Alkmaar Centraal


Na het geslaagde Finally Fiesta op het evenemententerrein, beleefde Alkmaar afgelopen weekend het tweede festival. De Showman's Fair streek met meerdere tenten neer in de Alkmaarder Hout. Ook hier verliep het keurig volgens de regels waardoor het natuurlijk 'anders dan anders' aanvoelde. Gewoon lekker op het terrein rondbanjeren en ergens binnenvallen was er niet bij, net als na de voorstelling even blijven hangen bij de festivalbar. Die was er simpelweg niet.

Bezoekers van de Showman's Fair moesten eerst bepalen welk dagdeel ze een bezoek wilden brengen en daarna een keuze maken uit arrangementen met drie voorstellingen. Sommige arrangementen bevatten eten en/of drinken. Verplaatsen over het terrein gebeurt in groepen en onder begeleiding. Voor de uiteindelijk sfeer tijdens de voorstellingen maakte het allemaal niet uit; die was uitstekend.

Zowel de performers als het publiek voegden zich naar wat nu de werkelijkheid is en genoten van de mogelijkheden die er wél waren. Een geslaagd evenement waar Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp een mooie fotoserie maakte die op onze Facebookpagina te zien is.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl