Vrijdag opende de geheel vernieuwde Alkmaarse Terre des Hommes winkel aan het Ritsevoort officieel weer haar deuren. Dat gebeurde met hulp van stadsdichter Joris Brussel, die speciaal voor deze gelegenheid voor Terre des Hommes een nieuw gedicht schreef en voorlas. Alle betrokken vrijwilligers waren aanwezig en ook Carel Kok, directeur van Terre des Hommes.

De Alkmaarse Terre des Homme vestiging, die vanwege corona sinds 16 maart was gesloten, is in een volledig nieuw jasje gestoken en weer dagelijks open van dinsdag tot en met zaterdag. Ook is het concept doorontwikkeld van een soort kringloopwinkel naar een vernieuwde goede doelen-winkel met mooie, kwalitatief goede tweedehands spullen en ook nieuwe, gedoneerde artikelen. Er is veel houten speelgoed, kleding (vooral voor dames), schoenen, glas- en aardewerk, bric en brac en er zijn ook een aantal bijzondere items te vinden. (foto’s:  Yvon Ariese / Terre des Hommes)
Pin It
Bekeken: 1594x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/