Gemeente Alkmaar waarschuwt opnieuw voor malafide klusjesmannen in de regio, en dan specifiek foute loodgieters die verstoppingen verhelpen. "Zij berekenen veel te hoge tarieven met de mededeling dat de verzekering of gemeente de kosten vergoed". Dat is echter niet waar. "Een verstopping op eigen grond is voor eigen rekening."

In juli waarschuwden gemeente Alkmaar en Stadswerk072 ook al voor foute loodgieters. Ze rekenden wel 800 euro of meer, kosten die door de gemeente of verzekering vergoed zouden worden. Maar dat is dus niet het geval bij verstoppingen op eigen grond. De malafide bedrijven komen volgens Stadswerk072 op Google als eerste naar bij het zoektermen als 'verstopping afvoer'.

"Schakel bij een verstopping op eigen grond (en dus voor eigen rekening) een loodgietersbedrijf in dat lid is van de branchevereniging Techniek Nederland", raadt Stadswerk072 aan. Meer over foute loodgieters, opstoppingen en wat te doen op stadswerk072.nl. (foto: Pixabay / stevepb)
Pin It
Bekeken: 1538x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/