Alkmaar Centraal


Na drie mooie zomermaanden met een veelzijdige en succesvolle terrasprogrammering, wordt het grootste terras van Alkmaar opgeruimd en ruimte gemaakt voor nieuwe plannen bij HAL25. Zaterdag 26 september, de laatste dag dat het 1.500 m2 grote Terrasfalt open is, wordt feestelijk afgesloten met live muziek, woordkunst-muziekjam en elektro-jamsessie De Broeikas. Toegang is gratis.

Net als de afgelopen maanden gaat het terras om 14:00 uur open. Er is een binnen- en buitenterras met eten, drinken en muziek. Om 16:00 uur speelt de band Alfon Oekie live en releast zijn nieuwe album  ‘Alles Draait’. Alfon Oekie is met weinig te vergelijken, maar de muziek heeft invloeden uit folk, wereldmuziek en alternatieve Nederlandse pop.

Collectief Bezembende, opgericht door dichteres De Nachtvlinder en ontstaan tijdens Alkmaars Eigenste Festival, houdt een woordkunstmuziekjam. Woordkunstenaars dragen teksten voor terwijl muzikanten en beatmakers erop inhaken. Het woordgestoei transformeert langzaam naar ‘elektro-gebroei’ van De Broeikas, een jamsessie met elektro-muziek als basis. De uitkomst is onbepaald en iedereen kan bijdragen met muziek, kunst, theater, tekst en alles wat er tussen valt.

De Zitclub sluit af met GeenRadio en dj’s DNS en Deja-Vu.

Het terras is op 26 september geopend van 14:00 tot 01:00 uur. Meer op hal25.nl. (foto: Arjen Dienske)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl