De toiletvoorzieningen op het Kerkplein in Alkmaar zijn vanaf 27 september niet langer beschikbaar, maar die op het Waagplein zullen in ieder geval tot 1 november blijven staan. Het invalidentoilet wordt van het Kerkplein naar het Waagplein verplaatst.

Van het voorjaar zijn door de gemeente toiletwagens geplaatst in de Alkmaarse binnenstad vanwege het coronavirus, omdat mensen niet terecht konden bij de horeca. Ook na 1 juni bleken de toiletten nog in trek, maar door verminderde beperkingen worden ze op het Kerkplein niet meer nodig geacht. Reguliere toiletten zijn te vinden met de Hoge Nood app en via alkmaarprachtstad.nl/toiletten.

De toiletwagens zijn dinsdag t/m donderdag open van 10:00 tot 18:00 uur, maandag en zondag van 12:00 tot 18:00 uur en vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 01:00 uur. Mogelijk blijven de toiletten op het Waagplein ook na 1 november nog staan. Dit zal in belangrijke mate afhangen van of de terrassen overdekt worden.
Pin It
Bekeken: 2520x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/