Alkmaar Centraal


Zanger Sjors van der Panne opent zaterdag 3 oktober het theaterseizoen van Podium onder de Toren. Niet in Grootschermer en niet voor 160 toeschouwers, maar in de St. Michaëlkerk van Zuidschermer voor hooguit 110 bezoekers. Kaarten zijn echter al uitverkocht. Dat geldt ook voor The Legends op 31 oktober en Hans Dorrestijn op 13 november, maar voor het optreden van zangeres Katell op 12 december zijn wél nog kaarten.

Het bestuur van Podium onder de Toren heeft zijn uiterste best gedaan om toch optredens te verzorgen in deze peroide, maar dat betekende wel een andere locatie en er is geen catering. Iedereen die een kaartje weet te bemachtigen krijgt vooraf per mail de huisregels toegestuurd.

Katell is bij liefhebbers van het Franse chanson allang geen onbekende meer. In haar nieuwe muziekprogramma ‘Retour Amsterdam-Paris’ laat ze de toeschouwer genieten van prachtig eigen werk en nummers van grootheden als Brel, Aznavour en Piaf, maar ook Stromae. En pareltjes van Frank Boeijen, Herman van Veen, Toon Hermans en Wim Sonneveld. Vaak in een verrassend, eigentijds jasje. In deze periode voor de jaarwisseling geeft Katell haar optreden speciaal voor Podium onder de Toren een kerstsfeer mee.

In Retour Amsterdam-Paris wordt Katell begeleid door een topmuzikant: Ton Snijders of Mathijs van Til. Toetsenist Ton Snijders is de vaste kracht achter Frank Boeijen. Hij werkte ook met Liesbeth List, Ramses Shaffy en Stef Bos. Mathijs van Til legde zich na zijn conservatoriumstudie toe op het gebruik van technologie tijdens liveoptredens. Zijn muzikale veelzijdigheid toont hij onder andere in het duo BrotherTill.

Kaarten à 16,50 euro (leden 2 euro korting) zijn te koop via podiumonderdetoren.nl. Het programma voor de rest van het seizoen wordt later dit najaar onthuld.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl