Soms zie je ze wel: fietsers die hun mobieltje als voorlicht gebruiken. Ongetwijfeld zullen meer lichtloze fietsers die overweging gemaakt hebben, want zichtbaar zijn is toch met afstand de veiligste beschikbare optie. Daarentegen kost een bekeuring 95 euro, terwijl die voor fietsen zonder licht 55 euro kost. Maar ook de politie kan met dat vraagstuk worstelen.

Wijkagent Bas Wijnen trof vrijdagavond een jongedame die haar mobieltje gebruikte als alternatief voor haar kapotte koplamp. "Wat moet ik hier nu mee", uit hij zijn vraagstuk via Twitter. "Ik heb het bij een goed gesprek gehouden want ik vond het ook wel vindingrijk, maar ga gewoon voorbereid op pad en koop een set lampjes voor 2 euro". De jongedame zal blij geweest zijn dat ze er vanaf kwam met een waarschuwing en even poseren voor de foto.

Want dat is natuurlijk de beste optie en dan weet je zeker dat je geen bekeuring krijgt. Overigens krijgen fietsers tussen 12 en 16 jaar 50 procent 'kinderkorting'. (foto: Twitter @POL_de_Mare)
Pin It
Bekeken: 3201x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/