Mandy Lodder van Eigenwijze072 is weer gestart met speeddate sessies. Niet ergens binnen of via het internet, maar lekker wandelend in de buitenlucht. De speeddates zijn op wisselende locaties in heel de regio en telkens voor hetero's in een andere leeftijdscategorie.

De temperatuur daalt dus wordt er na een ontspannen, algemene kennismaking, al wandelend en roulerend nader met elkaar kennis gemaakt in korte gesprekjes. Tussendoor is er een pauze om zelf meegenomen dranken te nuttigen. Mandy neemt wat lekkers mee. Aan het eind van de wandeling wordt gezamenlijk afgesloten en is er nog de tijd om degene waarmee je een klik hebt te benaderen.

De eerste speeddates zijn inmiddels geweest. Zondag 18 oktober is de beurt aan 28 tot 40-jarigen in Schoorl, dinsdag 3 november aan 45 tot 60-jarigen in het Geestmerambacht, zaterdag 7 november aan 30 tot 42-jarigen in Heiloo, zaterdag 12 december aan 38 tot 50-jarigen in Bergen en zondag 13 december aan 25 tot 38-jarigen weer in Schoorl.

De speeddates duren van 14:00 tot 16:00 uur. Deelname kost 15 euro. Meer info op eigenwijze072.nl, op Facebook en op Instagram. De verzamelpunten zijn altijd op plekken waar gratis geparkeerd kan worden.
Pin It
Bekeken: 2885x
https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/