Alkmaar Centraal


De aangescherpte coronaregels treffen ook theaters hard. Theater De Vest in Alkmaar en Cool in Heerhugowaard wisten echter krap twee weken geleden nog ontheffing te bemachtigen voor het maximum van 30 personen in een ruim opgezette zaal. Maar die ontheffing mag na vanavond 22:00 uur de prullenbak in. Net als de programmering.

Cool schrapt alle voorstellingen tot en met 28 oktober. "Wij gaan, in overleg met de impresariaten en producenten, op zoek naar alternatieve data om de voorstellingen in te halen". De thema-avonden Cool Comedy en Jazzclub Cool gaan sowieso niet door.

De Vest laat de voorstelling van woensdagavond - de regels worden 22:00 uur van kracht - nog doorgaan. Daarna sluiten de deuren tot en met 27 oktober. "Wij betreuren het zeer dat we wederom geen publiek kunnen ontvangen."

Alle kaartkopers worden per e-mail geïnformeerd, al voegt De Vest toe dat dit misschien eventjes kan duren en vraagt daarom geduld. Ook wordt gevraagd de kassa zo min mogelijk te bellen, zodat de medewerkers zich goed kunnen richten op de te nemen maatregelen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl