In deze donkere tijden voor de theater business is er een leuke opsteker voor de Alkmaarder Anderson Farah, onder andere artistiek leider van het Vrij Zijn Theater: hij heeft de eer om jurylid te zijn tijdens het Filmfestival van Den Haag, dat vrijdagavond plaats zal vinden. Er zijn tien categorieën op het online The Hague Film Festival. Anderson zal zelf ook een paar prijzen uitreiken.

De 51-jarige Braziliaan is sinds zijn 14e bezig met theater. Hij studeerde in Hamburg drama en communicatie-design, en heeft in vele internationale producties meegewerkt. Op zijn resumé staan meer dan 30 theaterstukken en meer dan 15 films en series. In de loop van de jaren heeft hij, altijd op zoek naar persoonlijke ontwikkeling, een boeiende en toegankelijke techniek ontwikkeld om zijn team te ontplooien. De ervaring en de prijzen bewijzen dat zijn aanpak werkt. In 2018 won hij met het Vrij Zijn theater een NHN-Business Award.

Sinds 2011 heeft Anderson zijn eigen theaterproductie in Alkmaar en de première van zijn nieuwste stuk, 'Gelaarsde Kat', is op 11 december. Mits de coronaregels tegen die tijd weer verruimd zijn.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl