Vrijdag 30 oktober organiseert Alkmaar Sport de RAADHUIS Vampierun op sportcomplex Vaart in Oudorp. Deze vrijdag voor Halloween kunnen kinderen van 7 tot en met 12 jaar gratis meedoen aan deze recreatieve en griezelige loop van 1,5 of 2 kilometer over het sportpark. Iedereen krijgt na afloop een medaille en er is een prijs wie het allermooiste verkleed is.

Helaas kon de Pinksterun niet doorgaan door corona, maar Alkmaar Sport en hoofdsponsor RAADHUIS Creative Agency wilden dit jaar toch een leuk sportevenement organiseren. "Hoewel het niet zo groot wordt als we eigenlijk zouden willen, gaan we voor het maximaal haalbare in deze situatie", aldus sportcoördinator Marlou Zuurbier. Helaas zijn tussentijds de maatregelen weer aangescherpt, en moest besloten worden dat de Vampierun voor kinderen tot 6 jaar niet door zou gaan. Bovendien mogen ouders en begeleiders niet meer op het terrein.

De Vampierun van 1,5 km voor kinderen van 7 tot en met 9 jaar begint om 16:45 uur en die van 2,0 km voor kinderen van 10 tot en met 12 jaar om 17:30 uur. Er wordt niet op tijd gelopen. Gratis aanmelden gaat via vampierun.nl. Uiteraard zijn de nodige maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl