Belangen Alkmaarse Samenleving, of kortweg BAS, gaat als eenmansfractie verder. Raadslid en naar eigen zeggen fractievoorzitter Willem Peters verlaat de partij en gaat verder als 'Lijst Peters'. BAS startte in 2015 nadat Peters en Ben Bijl beiden uit de Onafhankelijke Partij Alkmaar (OPA) waren gestapt. Dat werd het duo destijds niet in dank afgenomen, waarbij zoals gebruikelijk de kreet 'zetelroof' werd gebruikt.

In een brief aan waarnemend burgemeester Emile Roemer laat Peters weten dat het voor hem "niet mogelijk is nog langer samen te werken met collega-raadslid Bijl”. Peters laat het NHD weten dat Bijl een aantal afspraken niet is nagekomen en dat de maat bij hem vol is. Over welke afspraken het gaat wil Peters niets kwijt. Dat het al een tijdje niet 'soepel' liep bij de fractie werd duidelijk toen Bijl tijdens een raadsvergadering fractiegenoot Peters met kritische vragen onderbrak.
Pin It
Bekeken: 5464x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/