Alkmaar Centraal


Artiance in Alkmaar start weer met de SLASH kunstwerkplaats. In elk blok van vier lessen komen creatievelingen van 16 tot en met 21 jaar oud in aanraking met een andere beeldende uiting of kunstrichting, thematische uitgangspunten en andere materialen en technieken. Aan het eind van het culturele seizoen wordt een expositie gehouden. Er is een cursus van een half en een heel seizoen.

In de SLASH kunstwerkplaats komen diverse vormen van beeldende kunst aan bod, maar bijvoorbeeld ook architectuur, mode en grafisch ontwerpen. Ze leren werken met diverse materialen en technieken, vanuit hun eigen fascinaties en thema’s. De lessen en persoonlijke begeleiding worden gegeven door beeldend kunstenaars, ontwerpers en gastdocenten. Tijdelijke projecten of deelname aan kunst & media festivals kunnen onderdeel zijn van het programma. SLASH zit dicht op de hedendaagse kunstpraktijk en actualiteit, en er kan daardoor snel aangehaakt worden bij culturele evenementen. Aan het einde van het seizoen is er een portfolioshow, geeft iedereen een eindpresentatie en worden eindgesprekken gehouden.

Artiance gaat ervan uit dat deelnemers een eigen laptop hebben en een apparaat om foto's mee te maken. Meer info op artiance.nl en Instagram @slash.artiance.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl