Alkmaar Centraal


Podium Victorie heeft de Victorie Ambassadeursclub opgericht. Doel is om de relaties verder te versterken tussen het bedrijfsleven en de muziekcultuur in Alkmaar en de regio. De Hooge Waerder omarmde het initiatief als eerste omdat het cultuur belangrijk vindt. Cultuur inspireert, stimuleert en ontwikkelt.

Sander Brouwer, partner van De Hooge Waerder, zegt hierover: “We zijn trots om als eerste bedrijf toe te treden tot de Victorie Ambassadeursclub. We hoefden niet lang na te denken toen Victorie ons van het nieuwe initiatief op de hoogte bracht. Maatschappelijk ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel en daarom zijn wij op cultuur- en sportgebied regionaal zeer betrokken. Het ambassadeurschap bij Victorie sluit hier naadloos op aan en is een prachtig podium om onze maatschappelijke doelstelling verder onder de aandacht te brengen. Mensen inspireren en verder ontwikkelen.”

Judith Warries, directeur van Victorie, is blij met het ambassadeurschap: ”De Hooge Waerder is als toonaangevend en gerenommeerd bedrijf in Alkmaar en de regio veelvuldig betrokken bij cultuur in de regio. En Victorie is sinds de opening in het nieuwe pand op Overstad een toonaangevend podium geworden, met een aantrekkelijke en hoogwaardige programmering en een regionaal publieksbereik. Kortom, een ideale plaats voor het samengaan van muziek en zaken! Daarnaast delen De Hooge Waerder en Victorie belangrijke waarden; het zijn beide organisaties die zich richten op het bouwen van
langdurige relaties waarin resultaat, vertrouwen en daadwerkelijke betrokkenheid centraal staan. Of dat nu met cliënten, medewerkers, bezoekers of artiesten is.”

Bedrijven die zich aansluiten bij de Victorie Ambassadeursclub krijgen voor hun bijdrage een ruim pakket aan tegenprestaties, waaronder gratis tickets, korting op zaalhuur en arrangementen voor medewerkers en relaties. Meer informatie is verkrijgbaar bij Judith Warries via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto: Bo van de Wall Perné)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl