Maandag zijn in de omgeving van de Koggewaard ongeveer 60 XTC-pillen op straat gevonden. De pillen zaten in een plastic broodzakje en zijn waarschijnlijk zondagavond gedumpt door de vier verdachten die probeerden te ontkomen aan de politie. Wijkagent Bart Pruiksma roept mensen via sociale media op om direct contact op te nemen met de politie bij het vinden van dergelijke pillen.

Zondagavond wilde de politie een auto op de Winkelwaard controleren, maar de bestuurder ging er vandoor. Op de Drechterwaard stopte hij plotseling en probeerden de vier inzittenden te voet te ontkomen via tuinen en een sloot. Mede dankzij omwonenden en de politiehelikopter konden er drie worden aangehouden, een 21-jarige Alkmaarder, een 27-jarige man uit Hoogwoud en een 28-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats.

In de auto werden inbrekersspullen gevonden, materialen voor een verborgen hennepkwekerij en vermoedelijk gestolen goederen. (foto: Instagram @pol_huiswvroonm)
Pin It
Bekeken: 1596x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/