Bibliotheek Kennemerwaard blijft zoveel mogelijk open. Maar om aan de RIVM-richtlijnen te kunnen voldoen blijven de kleinere vestigingen vanaf dinsdag 2 november op dinsdag en donderdag dicht. Het gaat om de biebs in Alkmaar Overdie, Oudorp, Akersloot, Heerhugowaard De Noord, Limmen, De Rijp en Schoorl. Bovendien is bibliotheek Alkmaar Centrum vanaf 8 november op de zondag dicht.

Bezoekers worden dringend verzocht een mondkapje te dragen, net zoals de overheid dit doet. Wie gebruik wil maken van leestafels, printers, studie- en werkplekken wordt gevraagd om zich bij de ingang te registreren.

De uitleentermijn is voor materialen per 1 november verlengd tot zes weken. Via bibliotheekkennemerwaard.nl en de Bibliotheek Wise App zijn veel zaken online te regelen, zoals verlenging, raadplegen van de catalogus en reserveren. Via deze routes zijn ook e-boeken en luistermaterialen te vinden.
Pin It
Bekeken: 1973x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/