Een man is vrijdag rond 12:00 uur met zijn auto tegen een boom op de middenberm van de Laan van Parijs in Alkmaar geklapt. Hij was op weg naar de N245, en verloor de controle over de auto in de knik na de Stiermarkenweg. De auto schoot de middenberm op, botste tegen en boom en kwam achterstevoren tot stilstand. De bestuurder bleek na controle niet mee te hoeven naar het ziekenhuis.

De zwaar beschadigde auto is meegenomen door een berger en moet wellicht afgeschreven worden. De precieze oorzaak van het ongeval is niet bekend, het natte wegdek zal in ieder geval een factor geweest zijn.

Het gaat wel vaker mis bij de knik van de Laan van Parijs. Dat is ook goed te zien aan de geraakte boom, die heeft fikse littekens op auto-hoogte. De boom erachter lijkt ook wat schade te hebben gehad. Doorgaans verliezen bestuurders in de knik de macht over het stuur door te hard rijden en/of nat wegdek.
Pin It
Bekeken: 1263x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/